dimarts, 16 de juny del 2015

SEMBLA QUE FOS AHIR....

El curs ens ha passat volant.... vareu entrar com nens petits i en sortiu, molt, però que molt grans!

9 comentaris:

  1. Ai Olga ... no ens facis aixo que ens toques la fibra!!! ;) Realment és veritat! Han fet un gran canvi en tots els sentits!!! Ens quedem amb un record immillorable! Gràcies per tot!!! Petons!!

    ResponElimina
  2. Han llegado bebés y han salido niños... Jordi sin duda ha tenido un cambio enorme...la autonomía y la iniciativa sobretodo...muchísimas gracias por participar desse cambio y hacer con tanto cariño y dedicación el trabajo más importante que hay, que és educar...

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Que emoción la verdad es que an cambiado mucho en todos los sentidos muchas gracias Olga y Mariana habéis echo un trabajo impecable !!!!

    ResponElimina
  6. Que emoción la verdad es que an cambiado mucho en todos los sentidos muchas gracias Olga y Mariana habéis echo un trabajo impecable !!!!

    ResponElimina
  7. Que emoción la verdad es que an cambiado mucho en todos los sentidos muchas gracias Olga y Mariana habéis echo un trabajo impecable !!!!

    ResponElimina
  8. Quin canvi han fet tots!!! Tan petitons quant va comença el curs i mirals ara!! Gracies olga per estimarlos tant i tant!! Et portem sempre en els nostres cors!!!

    ResponElimina
  9. Quina pena que s'acabi el curs.... Molt emocionats de veure el canvi dels nostres petits! I molt agraïts Olga i Marianna per tot! Han apres tant... I s'ho han passat tant i tant be! 100000 Gràcies!

    ResponElimina