dimecres, 15 d’octubre del 2014

UN BERENAR DE TARDOR

Avui la mare d'en Jordi ens ha portat una safata de fruites típiques d'aquesta època de l'any!!! Les hem mirat, tocat, comparat i finalment....mmmmmmmmmmmmmmm!!!!! ens les hem menjat per berenar.


Moltes gràcies  Rejane i Jordi!!!!

Després de lo bé que va anar aquesta activitat, estic pensant d'organitzar un berenar a base de fruites de tant en tant, cada família portaria una peça de fruita (la que volgués) i jo la tallaria i repartiria en plats de plàstic, per fer una macedònia, així els nens s'acostumarien a menjar fruites variades, què us sembla la idea????

10 comentaris:

  1. uaaaaala!! quina pinta! gràcies en aquests papis!

    ResponElimina
  2. Gracias a ti Olga por incentivar a los pequeños con las frutas...espero que tengan pasado un buen dia y ha sido bueno porque era el día de la fruta jeje, aiiii mi niño ha hecho la propaganda de las frutas...jeje besos!

    ResponElimina
  3. Després de lo bé que va anar aquesta activitat, estic pensant d'organitzar un berenar a base de fruites de tant en tant, cada família portaria una peça de fruita (la que volgués) i jo la tallaria i repartiria en plats de plàstic, per fer una macedònia, així els nens s'acostumarien a menjar fruites variades, què us sembla la idea????

    ResponElimina
  4. Susana i Fran ( pares de l'Oriol )16 d’octubre del 2014, a les 19:45

    Per nosaltres genial!!! Que s'acostumin a menjar fruita de tot tipus que aixó si que es bó!!!

    ResponElimina
  5. Perfecte Olga!!! Per experiència pròpia això de que mengin fruita a l escola, funciona molt bé!

    ResponElimina
  6. Seria genial!!!! Aixi aprenen a menjar fruita de tot tipus !!!!

    ResponElimina
  7. Siiiii , una gran idea !!!! Aixi menjaran de totes les fruites !!!

    ResponElimina
  8. Perfecto,solo decir el día y llevamos la fruta,lo bueno es que descubren nuevos sabores juntos y comen saludable..y todo que se comparte es siempre más divertido...viva la fruta...jeje.

    ResponElimina